+ 0086 18817495378
EnglishEN

Minpack Technology (Shanghai) Co, Ltd

Shtëpi> Ndërveprimet shoqërore

Karakteristikat e performancës së makinës së paketimit horizontal me ushqim me qese

Time: 2018-12-21

1. Funksionim i përshtatshëm, kontroll PLC, me sistemin e kontrollit të ndërfaqes njeri-makinë me ekran me prekje, funksionim i përshtatshëm, mirëmbajtje e përshtatshme dhe gjurmë të vogla;

2. Rregullimi i shpejtësisë së konvertimit të frekuencës ose sistemi i plotë i kontrollit të servo, shpejtësia mund të rregullohet sipas dëshirës brenda intervalit të caktuar;

3. Funksioni i zbulimit automatik, nëse çanta nuk hapet ose nuk hapet, materiali nuk do të zbrazet dhe çanta nuk do të mbyllet; çanta mund të ripërdoret pa humbur çantën dhe materialet, duke kursyer kostot e prodhimit për përdoruesit;

4. Pajisja e sigurisë do të japë një alarm kur presioni i punës është jonormal ose tubi i ngrohjes dështon;

5. Mënyra e dorëzimit të qeseve horizontale (vijë e drejtë), pajisja e ruajtjes së qeseve mund të ruajë më shumë çanta paketimi;

6. Gjerësia e çantës rregullohet nga kontrolli i motorit. Shtypni dhe mbani butonin e kontrollit për të rregulluar gjerësinë e secilit grup kapësesh makine në të njëjtën kohë, gjë që është e përshtatshme për t'u përdorur dhe për të kursyer kohë;

7. Kushinetat plastike inxhinierike të importuara janë pjesërisht të përdorura, nuk ka nevojë të shtoni vaj, duke reduktuar ndotjen e materialeve;

8. Përdorni pompë vakum pa vaj për të shmangur ndotjen e mjedisit të prodhimit;

9. Mekanizmi i hapjes së qeseve me zinxhir është projektuar posaçërisht për karakteristikat e grykës së qeses me zinxhir për të shmangur deformimin ose dëmtimin e grykës së qeskës;

10. Kjo makinë përdor qese paketimi të parafabrikuara me modele paketimi perfekte dhe cilësi të mirë mbylljeje, duke përmirësuar kështu shkallën e produktit;

11. Pajtohuni me standardet e higjienës së industrisë së përpunimit të ushqimit dhe pjesët në makinë që bien në kontakt me materialet ose qeset e paketimit janë prej çeliku inox ose materiale të tjera që plotësojnë kërkesat e higjienës së ushqimit për të garantuar higjienën dhe sigurinë e ushqimit;

12. Një gamë e gjerë paketimi. Duke zgjedhur matës të ndryshëm, mund të aplikohet në paketimin e lëngjeve, salcave, granulave, pluhurave, blloqeve të parregullta dhe materialeve të tjera;

13. Qeset e paketimit kanë një gamë të gjerë aplikimesh dhe mund të aplikohen në qese të parafabrikuara dhe qese letre të bëra me film të përbërë me shumë shtresa, silicë, letër alumini, PE me një shtresë, PP dhe materiale të tjera.