+ 0086 18817495378
EnglishEN

Minpack Technology (Shanghai) Co, Ltd

Shtëpi> Ndërveprimet shoqërore

Minpack Paketimi përcjell kompanitë e farës

Time: 2018-12-21

Paketimi i farës nuk është vetëm i një rëndësie të madhe për promovimin e produkteve të farës, por gjithashtu lehtëson ruajtjen, transportin e farës, transmetimin e informacionit të produktit dhe identifikimin e markave tregtare. Është një pjesë e pazëvendësueshme e prodhimit, ruajtjes, transportit dhe shitjes së produkteve të farës. “Paketimi i farës, shumë njerëz mendojnë se është i thjeshtë, por në fakt është shumë i ditur”. Matja është një pjesë e rëndësishme e paketimit të farës dhe ne duhet të përpiqemi të jemi të saktë. Por ka kaq shumë lloje farash sa nuk është e lehtë ta bësh këtë. Ne do të kuptojmë plotësisht specifikimet dhe varietetet e paketimit të përdoruesit, madhësinë e hapësirës së vendit të ngjarjes dhe një sërë problemesh, do të ofrojmë zgjidhje të synuara paketimi dhe do të ofrojmë makineri të ndryshme paketimi për lloje të ndryshme përdoruesish.

Minpack ka një sistem të mirë të kontrollit të cilësisë së përpunimit dhe ekip të shërbimit pas shitjes. Vizatimet e secilës pjesë janë rishikuar në mënyrë rigoroze dhe çdo pajisje duhet t'i nënshtrohet një testi lodhjeje 72-orëshe përpara se të largohet nga fabrika për të siguruar cilësinë e pajisjeve. Kur pajisja të arrijë në punishten e prodhimit të paketimit të kompanisë së farës dhe të vihet në përdorim në sasi të mëdha, ne do të ndjekim me kohë reagimet e përdoruesit. Për të siguruar afatin kohor të shërbimit pas shitjes, çdo personel i shërbimit pas shitjes duhet t'i nënshtrohet një trajnimi rigoroz dhe do të ketë një person të veçantë për të kryer shërbimin e gjurmimit telefonik për pajisjet në periudhën e mëvonshme.