+ 0086 18817495378
EnglishEN

Minpack Technology (Shanghai) Co, Ltd

Shtëpi> Ndërveprimet shoqërore

Si të zgjidhni pajisje për paketimin e farës?

Time: 2018-12-21

1. Për shkak të karakteristikave të ndryshme të farës (pesha mijëra farëra, adsorbimi, shpërndarja, forma e kokrrizave, etj.), ekzistojnë metoda të ndryshme matjeje, disa janë të përshtatshme për peshim, disa janë të përshtatshme për kupa vëllimore dhe disa janë të përshtatshme për numërim dhe kështu me radhë. Kur blejmë pajisje për paketimin e farave, shpresojmë që një pajisje të mund të plotësojë të gjitha llojet e kërkesave të paketimit të farave të perimeve. Edhe pse dëshira është e mirë, realiteti është mizor. Është një detyrë e ndërlikuar dhe kërkon shumë kohë për të ndryshuar specifikimet për të përmbushur farat e ndryshme të perimeve dhe specifikimet e ndryshme të paketimit. Natyrisht, pajisjet e paketimit automatik kanë gjithashtu një fushë të caktuar aplikimi, dhe kjo nuk është një ilaç. Prandaj, ne rekomandojmë që makinat speciale të kenë efekte më të mira paketimi sesa makinat e përputhshme. Shumëllojshmëria e një makinerie paketimi farash nuk duhet të kalojë 3-5 specifika. Kur gjerësia e qeseve nuk është shumë e madhe, makina e paketimit mund të përdoret me pak rregullim dhe gjithashtu kursen. Pas shumë kohësh, është mirë të blini produkte me një diferencë të madhe në gjerësinë e qeseve dhe paketimin e makinës sa më shumë që të jetë e mundur.

2. Nga këndvështrimi i funksionit të paketimit të produktit, produktet Minpack Technology (Shanghai) Co., Ltd. mund të ndahen në dy kategori: makinë për thasjen e farave dhe linjën e prodhimit të konservimit. Ju lutemi konsultohuni me prodhuesin kur blini pajisje dhe ne do t'i përshtatim ato për ju. Modeli ideal rekomandohet për zgjidhjet e paketimit të personalizuara.

3. Minpack Technology (Shanghai) Co., Ltd. e ka zgjidhur tashmë këtë problem. Makina jonë punon në vijë të drejtë. Çanta është e përfunduar nga e majta në të djathtë. Hapësira e transferimit të secilit stacion është relativisht e madhe. Makina mirëmbahet para dhe pas. Është shumë i përshtatshëm. Nuk ka qoshe të vdekur në nyjet e makinës. Është i pajisur me një pistoletë ajri pastrimi profesional për të zgjidhur shpejt problemin e pastrimit të vështirë.

4. Vitet e përqendrimit të kërkimit dhe zhvillimit dhe prodhimit kanë zhvilluar një shumëllojshmëri makinerish të vogla paketimi të farave për të përmbushur nevojat e përdoruesve të ndryshëm. Ato janë të vogla, mini, rregulluese të shpejta dhe të lehta për t'u pastruar dhe janë shumë miqësore për përdoruesit. Në të njëjtën kohë, ne kemi marrë një numër të patentave kombëtare të shpikjeve dhe patentave të modeleve të shërbimeve. Aktualisht, makina jonë e paketimit të farave të perimeve është shitur në shumë rajone dhe vende anembanë botës dhe është pritur mirë nga përdoruesit. Falenderoj sinqerisht të gjithë miqtë e ndërmarrjeve të farës për mbështetjen dhe besimin e tyre ndër vite. Unë zgjedh Minyan në një hap dhe shpresoj të bashkëpunoj dhe të marr një vendim!